Skriv ut

Värdskapsaffischer med motiv av Hans Belin

Har ni haft en föreläsning, seminarium eller workshop och vill hålla kvar känslan kring värdskap? Då har vi den perfekta "påminnaren" - vackra och färgglada affischer med motiv gjorda av konstnären Hans Belin. Affischerna är med fem olika motiv och med  fem citat som påminner om vad värdskap kan vara.

Citaten du kan läsa:

"Värdskap berör och glädjen sitter i länge"
"Äkta glädje och engagemang"
"Värdskap kan jag använda i min vardag - var dag"
"Värdskap - både hjärna och hjärta måste vara med"
"Service ger man, värdskap är man"

Fakta: Konstaffischerna är framtagna i offset-tryck efter oljemålning Hans Belin. Storlek 50 x 70 cm(standardmått). Tryck: Gotlands Grafiska augusti 2011

Hans Belin (1936-2007)

"Hans Belin är autodidakt. I mitten av 1970-talet öppnade han tillsammans med hustru Birgitta galleri i Visby, efter att tidigare varit verksam som affärsman i Stockholm. Vid den tiden började han utveckla sitt eget måleri på allvar. I början av 1980-talet flyttades galleriverksamheten till den egna gården i Ala på Gotland. Där bjöd naturen på inspirationen och och miljön där blev hans egen konstupplevelse. Hans Belin var en romantiker och ville i sitt bildskapande förmedla kärleken till livet och naturen. Bilderna är ofta gränsöverskridande mellan flera dimensioner av vår verklighet."

Kontakta info@vardskapet.se vid förfrågan.

DELA INLÄGG

Facebook Twitter Blogger

Om värdskap - värdskapsfilosofin

Om värdskap - värdskapsfilosofin Nu kan du beställa värdskapfilosofin i tryckt format. Skriften är på 34 sidor och innehåller tio delar om värdskap och konsten att få människor att känna sig välkomna. Pris 55:-/st Vid beställning, kontakta kicki@vardskapet.se

NY BOK - LEDA SOM VÄRD

NY BOK - LEDA SOM VÄRD Den här boken är en hyllning till alla operativa chefer som får världen att fungera i verkligheten. 
Läs mer
BÖCKER FRÅN VÄRDSKAPET
DET GODA VÄRDSKAPET DET GODA VÄRDSKAPET
Boken om konsten att få människor att känna sig välkomna. En konst som utövas mot gäster, kollegor och oss själva.
Läs mer