Skriv ut

Boken Det goda värdskapet

Nästan 100 000 människor har inspirerats till ett välkomnande förhållningssätt efter att de läst den här boken! Rejält omarbetad från ursprungsutgåvan och utökad med berättelsen om Peyman, busschauffören från Umeå, som med sitt naturliga värdskap ger människor en bättre dag - varje dag! En rolig och tänkvärd bok, fylld med härliga berättelser. Du kommer att känna igen dig, det finns exempel hämtade från många olika situationer och arbetsmiljöer.

Beställ via Dialogos Förlag. Boken finns även på norska, danska, engelska och holländska.

Så här säger läsare:
"Det var en bok som fick min väckarklockan att ringa. Ta hand om din gäst så tar gästen hand om dig!"


Så här säger författaren Jan Gunnarsson om boken:
"Jag skulle kunna säga att den här boken bokstavligen förändrade mitt liv. Sedan den publicerades har jag varit likt en handelsresande i värdskap. Jag har talat inför tiotusentals människor på alla tänkbara platser både i Sverige och utomlands. Jag har stått i kyrkor, i en fyr, i skolor och ett otal kommunalhus runt om i landet inför ledare och medarbetare från den privata och den offentliga sektorn. Ena dagen har de varit teletekniker, rörgrossister eller läkare i publiken, för att nästa dag kanske vara marknadsförare, en ledningsgrupp eller några nybakade elever. En publik vars erfarenheter har skiftat från de stora koncernerna till nystartade småföretag. Och överallt har jag mött så många underbara och professionella människor som givit mig sina tankar runt det goda värdskapet."

Boken är skriven av Jan Gunnarsson och Olle Blohm. Nu tryckt för fjärde gången i en ny något reviderad upplaga. Boken kom första gången ut i maj 2002 och ligger till grund för flera av våra seminarier och används redan i olika utbildningar runt om i landet.

 

DELA INLÄGG

Facebook Twitter Blogger

Om värdskap - värdskapsfilosofin

Om värdskap - värdskapsfilosofin Nu kan du beställa värdskapfilosofin i tryckt format. Skriften är på 34 sidor och innehåller tio delar om värdskap och konsten att få människor att känna sig välkomna. Pris 55:-/st Vid beställning, kontakta kicki@vardskapet.se

NY BOK - LEDA SOM VÄRD

NY BOK - LEDA SOM VÄRD Den här boken är en hyllning till alla operativa chefer som får världen att fungera i verkligheten. 
Läs mer
BÖCKER FRÅN VÄRDSKAPET
DET GODA VÄRDSKAPET DET GODA VÄRDSKAPET
Boken om konsten att få människor att känna sig välkomna. En konst som utövas mot gäster, kollegor och oss själva.
Läs mer