Skriv ut

Boken Mer än guld

Mer än guld är en saga för barn i åldern 6-10 år, som handlar om att välkomna människor, oavsett vilka vi är, och om hur viktigt det är att ta hand om vårt jordklot.

Berättelsen utspelar sig i en vildvuxen trädgård mitt i en brusande stad, där bråttomfolket stressar fram utanför tomten. Där lever en Gubbe och hans kompis Kejsaren, ett praktfullt äppelträd, sedan lång tid tillbaka. De älskar att få besök och framför allt av skolklasser som de bjuder på nybakad äppelpaj och källarsval saft.

Så dyker de trista fönsterkuverten upp, som Gubben gömmer undan oöppnade. Han förstår vad de handlar om, att de vill ta trädgården ifrån honom och göra något helt annat av den. Så en dag när en skolklass sitter vid långbordet i trädgården kommer grårockarna från stadens förvaltning för att hämta Gubben.

Nu börjar skolbarnen agera för att trädgården ska få vara kvar.....
Det hela slutar med en fest man sällan skådat!

Köp boken hos Dialogos Förlag.

DELA INLÄGG

Facebook Twitter Blogger

Om värdskap - värdskapsfilosofin

Om värdskap - värdskapsfilosofin Nu kan du beställa värdskapfilosofin i tryckt format. Skriften är på 34 sidor och innehåller tio delar om värdskap och konsten att få människor att känna sig välkomna. Pris 55:-/st Vid beställning, kontakta kicki@vardskapet.se

NY BOK - LEDA SOM VÄRD

NY BOK - LEDA SOM VÄRD Den här boken är en hyllning till alla operativa chefer som får världen att fungera i verkligheten. 
Läs mer
BÖCKER FRÅN VÄRDSKAPET
DET GODA VÄRDSKAPET DET GODA VÄRDSKAPET
Boken om konsten att få människor att känna sig välkomna. En konst som utövas mot gäster, kollegor och oss själva.
Läs mer