Skriv ut

Jan Gunnarsson

Jan är grundare till VÄRDSKAPET som hjälper ledare och medarbetare att utveckla inkluderande, öppna och välkomnande verksamheter och platser. Som författare till åtta böcker inom värdskap, bemötande, service, samverkan och ledarskap är Jan en av landets mest anlitade föreläsare och har inspirerat sin publik vid över 1 800 tillfällen i Sverige och internationellt. Efter mångårigt boende i England och USA skriver och talar Jan engelska flytande.

Jan är utbildad som lärare i medkänsla vid Stanford University i USA och har gått utbildningsprogram i personligt ledarskap på Harvard Business School. Som kontrast har han även varit på retreater och dessutom har Jan läst 500 böcker om att vara människa och ledare, för att ständigt utveckla sig själv och sitt ämne.

Med sin 30-åriga egna erfarenhet från bemötande, värdskap, ledarskap, utveckling och kommunikation inom näringsliv och offentlig sektor, talar och skriver Jan med mycket humor, känsla och personliga anekdoter utifrån egna erfarenheter. Hans föreläsningar är:

- Utvecklande. Ge nya perspektiv och insikter.

- Underbyggda. Utgår från vetenskap och beprövad erfarenhet.

- Underhållande. Glädje och humor med glimten i ögat.

- Uppmuntrande.  Skapar stolthet över den man är och det man gör.

- Uthålliga. Tankarna sitter kvar och kan omsättas i handling.

 

Jan har suttit i styrelsen för Stena Line under 10 år och har tidigare suttit i Mittuniversitetets styrelse.

Hans stora intresse utanför arbetet är musik, lyssnar ofta på Beethoven och Laleh, och skriver egna låtar som sällsynt framförs med Den Turkosa Orkestern.

 Kontakta mig om du vill veta mer om våra föreläsningar:

Du behöver aktivera JavaScript på din webbläsare för att kunna använda detta formulär!

DELA INLÄGG

Facebook Twitter Blogger

Om värdskap - värdskapsfilosofin

Om värdskap - värdskapsfilosofin Nu kan du beställa värdskapfilosofin i tryckt format. Skriften är på 34 sidor och innehåller tio delar om värdskap och konsten att få människor att känna sig välkomna. Pris 55:-/st Vid beställning, kontakta kicki@vardskapet.se

NY BOK - LEDA SOM VÄRD

NY BOK - LEDA SOM VÄRD Den här boken är en hyllning till alla operativa chefer som får världen att fungera i verkligheten. 
Läs mer
BÖCKER FRÅN VÄRDSKAPET
DET GODA VÄRDSKAPET DET GODA VÄRDSKAPET
Boken om konsten att få människor att känna sig välkomna. En konst som utövas mot gäster, kollegor och oss själva.
Läs mer