Värdskap i Davos

januari 24, 2018

Just nu samlas många av världens ledare inom näringsliv, organisationer, politik, kultur och forskning på World Economic Forum i Davos. Temat i år är hur vi skapar en gemensam framtid i en ”bruten”värld. Ordet ”inkludering” förekommer i nästan varje möte. Det gör det även i Värdskapet Sveriges vision.

”Tänk dig en värld där människor känner sig väntade och välkomna. En värld där barn, vänner, främlingar, gäster, kunder och medarbetare vågar och vill möta varandra på riktigt. Där våra möten präglas av värdighet, respekt och en äkta omtanke. En värld där vi först och främst ser våra likheter, för att sedan möta våra olikheter med ett inkluderande och välkomnande förhållningssätt. Vi menar att detta är grundläggande för verklig och uthållig framgång för oss som individer, våra verksamheter och platser.”

En vision som gör det meningsfullt och glädjefyllt att gå till jobbet varje dag.