Varför sjunger talangerna?

november 25, 2018

Varför sjunger talangerna? Jan Gunnarsson, Värdskapet: Att locka, utveckla och behålla talanger är det viktigaste vi ledare kan ägna oss åt. Hur attraherar och välkomnar vi talanger, hur får vi dem att sjunga och stanna kvar? 

Hur attraherar och välkomnar vi talanger, hur får vi dem att sjunga och stanna kvar? Kanske är det den största utmaning alla verksamheter står inför idag och den viktigaste faktorn för hållbar framgång. Tittar man på demografin i Sverige de närmaste 5-10 åren, med så många äldre och barn som kräver välfärd, kommer det bli betydligt svårare att locka till sig talanger än kunder! Att locka, utveckla och behålla talanger är det viktigaste vi ledare kan ägna oss åt. Och i konkurrensen om de bästa är det inte alltid enkelt att lyckas, men det finns några saker att tänka på. Läs mer