Inspirationsföreläsning om hur Värdskap bygger resmål där människor känner sig väntade och välkomna

February 18, 2020

Jan Gunnarsson var med och startade värdskapet för snart 20 år sedan och är idag en av Sveriges mest uppskattade föreläsare för verksamheter som vill inspireras och skapa lust kring ämnet värdskap, och utveckla ett välkomnande förhållningssätt.

Inspirationsföreläsningen om hur Värdskap bygger resmål där människor känner sig väntade och välkomna, syftar till att inspirera och utmana deltagarna till att reflektera över sitt eget förhållningssätt i mötet med andra. Målet är att väcka engagemang och vilja hos deltagaren till att se och utforska välkomnandets möjligheter.

Tillsammans med vår föreläsare Jan Gunnarson, skräddarsyr du innehållet och kopplar det till just dina utmaningar och mål.

Våra inspirationsföreläsningar i värdskap innehåller därutöver alltid;

  • Så möter vi människor med respekt, värdighet och omtanke
  • Så välkomnar vi kunder, kolleger och oss själva
  • Så ser vi människa vi möter som vår gäst
  • Så är vi en värd för verksamheten

Föreläsningen är 60-90 minuter lång, kostar 28 000 kronor exklusive moms (ordinarie pris är 35 000 kronor), kostnad för resa tillkommer. Föreläsningen genomförs i en lokal som ni bokar och det är då lokalens storlek som begränsar antal deltagare. Detta priset gäller för föreläsningar som är beställda innan den 15 juni, men kan genomföras när som helst under året.

Om du vill veta mer och boka en föreläsning är du välkommen att ta kontakt med Erik Rupp, erik@vardskapet.se, 070-8690333 eller skicka ett mail till info@vardskapet.se.