Onlineutbildning för företag i besöksnäringen!

April 16, 2020

Inspirera, utbilda och stötta – vi kan bidra med kunskap om Värdskap!

Gör som Västsvenska turistrådet, Smålandsturism och flera andra – inspirera genom utbildning som hjälper verksamheter i besöksnäringen att utvecklas. Ett av syftena med deras utbildningar är att stötta företagen att bli mer konkurrenskraftiga när besöksnäringen öppnar igen. Som en del i en åtta veckors lång utbildning är Värdskap ett område som deltagarna utbildas i där vi från Värdskapet Sverige har fått möjligheten att vara med. Förhoppningarna om att vi svenskar kommer att turista ”hemma” den här sommaren är stora och mycket sannolika, och nu finns det tid och möjlighet att förbereda sig för det, främst genom att regioner kan bidra med ekonomiskt stöd.

Vi på Värdskapet har ett upplägg för att vara med och utbilda Online och på andra sätt bidra till att rusta verksamheter i besöksnäringen för en sommar med mycket svenska turister.

Välkommen att höra av dig till liselotte@vardskapet.se, 0708 221271, om du vill veta mer om hur vi kan stötta dig och din verksamhet.