Inspirationsföreläsning ONLINE, med Jan Gunnarsson!

April 29, 2020

Nu kan du boka ”ONLINE inspirationsföreläsning” med Jan Gunnarsson från Värdskapet Sverige.

Jag har sällan eller aldrig blivit så inspirerad och berörd under tre timmar framför datorn. En av flera röster från en ONLINE föreläsning med Jan Gunnarsson tidigare i veckan.

Planerar ni en aktivitet där ni vill bjuda personal eller kunder på en härlig stund av inspiration, eller en utbildning i värdskap, bemötande och service? Välkomna att höra av er till oss på Värdskapet Sverige så berättar vi mer om hur vi kan bidra.

Fler röster från samma föreläsning;

”Tusen tack för en fantastisk förmiddag! Jag har lyssnat på många föredrag genom åren men jag kan ärligt säga att jag tror inte att någon har lyckats fånga mig på det sätt som du gjorde. Otroligt imponerande att kunna hålla den nivån i tre timmar dessutom. Och tekniken fixade du ju galant!”

”Stort tack för en underbar förmiddag! Vilken härlig energi du gav till mig! Det behövdes verkligen. Det har varit flera jobbiga veckor, men vi hoppas och ser ljuset i sommar! Önskar dig en underbar vår!”