Digital Inspiration eller en involverande dialog?

November 2, 2020

Planerar ni en aktivitet där ni vill bjuda personal eller kunder på en härlig stund av inspiration, eller en reflekterande dialog om hur vi tar vara på våra relationer i tuffa tider?

Nu kan du boka LIVE ”Digital inspirationsföreläsning” eller en involverande dialog med Kicki Grundizt Kindvall, Jan Gunnarsson eller Märit Torkelson  från Värdskapet Sverige.
En 60 – 90 minuters inspirationsinjektion eller en involverande dialog före jul eller som uppstart av nya året med fokus på att välkomna andra och oss själva!

Vi har inspirerat sedan 2003 och senaste halvåret har vi genomfört ett antal digitala live-sändningar. Allt från  inspirationsföreläsningar, dialoger, digitala workshop och längre kurser. Allt Live-digitalt.

Boka före 30 november så får du specialpriset 25 000:- ex. moms för en 60 – 90 minuter lång inspirationsföreläsning eller en deltagarinvolverande dialog.
Föreläsningen genomförs innan 28 februari 2021.
Kontakta kicki@vardskapet.se för mer information. 

Behovet av att ta hand om varandra.
Hur vårdar vi våra interna och externa relationer när vi fortsatt inte kan mötas som tidigare?
Hur tar vi hand om andra och varandra när fler känner på pandemislitaget? Omtanke är värdskapets hjärta och just nu behöver vi visa extra mycket omtänksamhet om oss själva, varandra och de som vi går till arbetet för.
Välkomna att höra av er till oss på Värdskapet Sverige så berättar vi mer om hur vi kan bidra.

Röster från digitala föreläsningar och Värdskapsdialoger.

”Kicki, tusen tack för inspirerande föreläsning!
Förutom innehållet som påminner och väcker tankar så satte din lugna naturliga positiva framtoning en skön atmosfär som jag är övertygad om bidrog till ett gynnsamt klimat för eftermiddagens samtal ?. Proffsigt.”

”Jag har sällan eller aldrig blivit så inspirerad och berörd under tre timmar framför datorn. En av flera röster från en ONLINE föreläsning med Jan Gunnarsson.”

”Tusen tack för en fantastisk förmiddag! Jag har lyssnat på många föredrag genom åren men jag kan ärligt säga att jag tror inte att någon har lyckats fånga mig på det sätt som du gjorde. Otroligt imponerande att kunna hålla den nivån i tre timmar dessutom. Och tekniken fixade du ju galant!”